Wariant I
-
Śródziemnomorska zupa oliwkowa
-
Polędwiczki wieprzowe
w sosie z leśnych kurek z aromatycznym koprem
-
Bakłażany
zapiekane z mozzarellą i pomidorami
-
Ziemniaki
opiekane z ziołami
-
Grillowane warzywa
z oliwą bazyliową
-
Sałatka ze szpinaku
podana z malinowym sosem vinegret
-
Ciasto marcepanowe / Panna Cotta
Wariant II
-
Krem kukurydziany z chilli
-
Eskalopki wieprzowe
w sosie z leśnych grzybów
-
Roladki z kurczaka
faszerowane pomidorami suszonymi i szpinakiem w sosie z sera pleśniowego
-
Kotleciki szpinakowe
w sosie pomidorowym
-
Ziemniaki
opiekane z ziołami
-
Grillowane warzywa
z oliwą bazyliową
-
Sałatka ze szpinaku
podana z malinowym sosem vinegret
-
Ciasto marcepanowe / Panna Cotta
Wariant III
-
Zupa tajska z kurczakiem
-
Filet z łososia
podany z delikatnym sosem pomarańczowym z kawałkami owoców mango
-
Roladki z kurczaka
faszerowane pomidorami suszonymi i szpinakiem w sosie z sera pleśniowego
-
Cannelloni z warzywami
i serkiem ricotta zapiekane pod beszamelem
-
Fasolka szparagowa
z masłem klarowanym
-
Ziemniaki
z wody z koperkiem
-
Ryż
szafranowy
-
Grillowane warzywa
z oliwą bazyliową
-
Sałatka z rukoli
z pomidorkami cherry, sosem jogurtowo-koperkowym i tartym parmezanem
-
Sałatka ze szpinaku
podana z malinowym sosem vinegret
-
Ciasto marcepanowe / Panna Cotta
✻